blablabla
"vad är skillnaden mellan efterrätt & dessert?"
ne, tror att jag ska krypa under täcket nu.
ah hjartat!!!!
du ar sa go, jag langtar redan nu tills ja ska fa komma hem och krama om dig. fick du svar pa alla fragor? ge mig dom isafall, kunde nagra av dom men inte alla :) miss you my favvourite! LOVE!
jag saknar dig också, jättejätte mycket!
haha, jo!! såhär:
1. skillnaden mellan en dessert och en efterrätt, efterrätten ska vara en matigare rätt, och desserten är den rätten som ska knyta ihop hela smak upplevelsen, den ska inte vara stor.
2. Ripasson är ju, återvinningen av amaronedruvan, men grundviner är classico, och man låter dom återvunna druvorna lagras tillsammans med grundvinet som är classico, alltså - amarones lillasyster!
3. glasbakar kan du ju utantill!
4. när man kryddglaserar köttet så kör man de först, sen marinerar man och glaserar, glaseringen är som en sirap.
5. denna kan du också!!!
åh. saknar dig! julbordet är super fint, och stämningen på grippan är jätte bra!