blablabla

hm, kan inte minnas att jag någon gång ha legat hemma i soffan före 23.00 en lördag kväll sen april. sjukt. fick sluta tidigare ikväll eftersom att den där luftvägskatarren spökar.. hade sjukt soft station!! tok trevliga gäster som verkligen veeeeeerkligen ville diskutera mat, vin och allt där till, ah. lärde mig massor faktiskt eftersom att jag fick leta svaren. de är sjukt spännande med intresserade gäster - och de är där utvecklingen sitter.

"vad är skillnaden mellan efterrätt & dessert?"
"men, vad då lillasyster till amarone, tillsätter man vatten med de gamla druvorna då?"
"hur glasbakar man en lax?"
"vad gör man när man kryddglaserar?"
"gnocci, vad är de??!"
ah, herregud - de finns inga dumma frågor.

ne, tror att jag ska krypa under täcket nu.
puss

Kommentarer
Postat av: stina

ah hjartat!!!!

du ar sa go, jag langtar redan nu tills ja ska fa komma hem och krama om dig. fick du svar pa alla fragor? ge mig dom isafall, kunde nagra av dom men inte alla :) miss you my favvourite! LOVE!

2010-11-30 @ 10:41:17
URL: http://stinalundstedt.blogg.se/
Postat av: lojsan

jag saknar dig också, jättejätte mycket!

haha, jo!! såhär:

1. skillnaden mellan en dessert och en efterrätt, efterrätten ska vara en matigare rätt, och desserten är den rätten som ska knyta ihop hela smak upplevelsen, den ska inte vara stor.

2. Ripasson är ju, återvinningen av amaronedruvan, men grundviner är classico, och man låter dom återvunna druvorna lagras tillsammans med grundvinet som är classico, alltså - amarones lillasyster!

3. glasbakar kan du ju utantill!

4. när man kryddglaserar köttet så kör man de först, sen marinerar man och glaserar, glaseringen är som en sirap.

5. denna kan du också!!!



åh. saknar dig! julbordet är super fint, och stämningen på grippan är jätte bra!

2010-11-30 @ 22:35:24
URL: http://louisevbr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0